Marjon Schiltman

Naast mijn studie psychologie met minoren arbeid, organisatie en gezondheid (HRM) heb ik ervaring als adviseur Mens en Werk, loopbaancoach, vitalteitscoach en assessor/assessmentacteur. 

Tijdens mijn begeleiding als loopbaanadviseur heb ik mijzelf regelmatig afgevraagd of ik niet de droom van anderen probeer te laten uitkomen. En even regelmatig heb ik mijn pad aan moeten passen. Omdat ik er achter kwam dat het niet mijn droom was. 

En daar is natuurlijk niets mis mee. 

Al kan het zijn dat er opeens een dag is waarop je je hart wilt gaan volgen. Dat is mij ook overkomen. Alles wat te veel energie kost, heb ik afgestoten, een aantal zaken wilde ik afronden en de eerste stappen op weg naar mijn droom heb ik gemaakt. 

Niet bezig zijn met hoe verdien ik de kost, maar hoe kan ik een bijdrage leveren waar ikzelf blij van word! Wat een energie geeft dat! En ruimte!

Het voelt als een hele stap, maar ik kan uit ervaring zeggen dat het de moeite loont. Door deze ervaringen ben ik mijn werk als loopbaanadviseur ook met meer passie gaan uitvoeren.

 

Wat houdt jou tegen?

 

 

Van droom naar realisatie!