Ben jij een startende coach?

Dan weet je dat dat best veel vragen oproept. Hoe start je? Hoe gaan andere coaches met bepaalde zaken om? Hoe pak je dingen aan? Heel spannend.

Ik kan het me nog goed herinneren, mijn eerste gesprek met een cliënt. Wel had ik één voordeel en dat was dat mijn collega’s een deurtje verder aan het coachen waren. En we hadden geregeld intervisie en supervisie.

Wanneer je een cursus of opleiding hebt gevolgd en gaat starten als zelfstandig coach heb je dat niet. Dat is ontzettend jammer, omdat je er veel van leert.

Daarom wil ik een platform oprichten, waar beginnende coaches met elkaar kunnen sparren. Elkaar vragen kunnen stellen. Naast meer dan 20 jaar coachervaring (life, loopbaan, allround, voeding en leefstijl) ben ik geregistreerd docent en ik heb communicatiecursussen gegeven. Ook ben ik rollenspeler en assessmentacteur geweest. Ook ik zal reageren op het platform en je kunt mij vragen stellen. 

Het platform om met elkaar te sparren is gratis. Het is de bedoeling om het platform verder uit te breiden en naar behoefte aan te vullen met downloads en e-learnings. Gratis en betaald. Alles vrijblijvend, want je houdt zelf de controle over wat je wel en niet wilt doen.

Geïnteresseerd? Meld je dan aan en ik houd je op de hoogte: