Werkwijze & tarieven

Hoe gaan we samen aan de slag?

Heb ik ruimte, dan schakelen we snel en kan ik binnen een dag of week voor je aan de slag.

Geen probleem! 

Zo kun jij bezig zijn met de activiteiten waar je warm van wordt en goed in bent, bijvoorbeeld een steengoede coach of counselor zijn, of een geweldige trainer, een deskundig HR-adviseur, toegankelijke onderwijsinstelling of innovatief bedrijf.

Er zijn drie abonnementsvormen. Kom je daar iets overheen, dan geldt een lager uurtarief. Gebeurt dit regelmatig? Dan is een andere abonnementsvorm beter.

Abonnement HR LIGHT*

Inclusief 8 uur per maand (ca. 2 uur per week).

Meer uren à 49,50 euro p.u.

Betaling achteraf
Via Ideal met 1 klik op de knop
Per maand opzegbaar

Abonnement HR EASY*

Inclusief 16 uur per maand (ca. 4 uur per week).

Meer uren à 49,- euro p.u.

Betaling achteraf
Via Ideal met 1 klik op de knop
Per maand opzegbaar

Voorstel HR FLEX*

Uren op maat (offerte)
> 30 uur p.m. tarief van 40,00 euro tot 55,00 euro p.u. afhankelijk van het soort werkzaamheden

Betaling achteraf
Via Ideal met 1 klik op de knop
Per maand opzegbaar

De samenwerking

Hoe starten we het op?

Stuur een e-mail en ik doe een voorstel voor een kennismakingsgesprek online. Dit kun je ook zelf inplannen in mijn digitale agenda. In het kennismakingsgesprek stemmen we wensen en mogelijkheden op elkaar af.

Samen bespreken we waar jij behoefte aan hebt, wat je ideeën en doelen zijn en hoe we de samenwerking vorm kunnen geven in een intake- of kennismakingsgesprek.

 

Intake- of kennismakingsgesprek

Een succesvolle samenwerking is vaak het resultaat van een goede voorbereiding. De intake is een belangrijke stap bij het creëren van heldere verwachtingen bij alle partijen. We bespreken wat er nodig is, hoe we de samenwerking vorm gaan geven en wat de verwachte resultaten zijn. Tijdens dit gesprek merken we al vlot of er een geschikte match is.

 

Facturatie en betaling

Je ontvangt maandelijks een factuur met de afgesproken abonnementsvorm en een gespecificeerde urenverantwoording en de werkzaamheden. 

Wanneer de uren die ik voor je werk het aantal uren van de abonnementsvorm gaan overschrijden, meld ik je dit op tijd. Zo laat de factuur geen onverwacht bedrag zien. De betaaltermijn is 2 weken.

 

Reistijd en reiskosten

In principe werk ik vanuit mijn thuiskantoor, zeker 99,99% van de werkzaamheden kan ik zo voor je afhandelen. Mocht op locatie komen toch nodig zijn, reken ik voor reistijd een tarief van €.25,00 per uur. Reiskosten zijn de tarieven met het OV 2e klasse. Beide bedragen worden gerekend vanaf mijn thuiskantoor in Zwolle tot aan de afgesproken locatie.

 

Verloning of facturatie ZZP

Ik werk met een raamovereenkomst en facturatie verloopt via Verloning. Dit om juridisch gedoe voor alle partijen (wet DBA) en schijnzelfstandigheid te voorkomen. Het maakt verder voor jou als opdrachtgever niet uit. 

De hierboven genoemde tarieven zijn op facturatie via Verloning gebaseerd. Wanneer ik zelf de facturatie verzorg, is het uurtarief 2,50 euro per uur hoger (i.v.m. extra kosten).