Mijn persoonlijke missie

Mijn persoonlijke missie

 

De belangrijkste vragen in relatie tot loopbaan en werk zijn eigenlijk terug te brengen tot zeven kernvragen, in feite clusters van vragen. Deze luiden als volgt:

  1. Wat wil ik maken, doen, tot stand brengen, op de wereld zetten?
  2. Wat wil ik meemaken, beleven, ervaren?
  3. Wat fascineert mij zoals, houdt me echt bezig?
  4. Wat wil ik leren, waar zou ik graag heel goed in willen zijn?
  5. Wat zou ik willen doorgeven aan anderen, willen betekenen voor anderen?
  6. Wat is mijn liefste bijdrage aan de samenleving?
  7. Als ik mijn hart totaal zou volgen . . . .  wat zou ik dan gaan doen?

Probeer nu bovenstaande vragen te beantwoorden, gebruik daarvoor ook de inzichten en antwoorden verkregen uit de voorgaande opdrachten. Wellicht klinkt er in je antwoorden iets door dat te maken heeft met jouw unieke bijdrage aan de samenleving of jouw persoonlijke missie in het leven. En schrijf het op! Plak en teken, maar er een mooie missie van.

Heb je behoefte aan aanvullende e-coaching?

Heb jij tijdens het doorlopen van de korte e-lessen behoefte aan extra ondersteuning, aan e-coaching? Dat kan natuurlijk altijd! Je maakt in mijn digitale agenda een account aan en plant een afspraak in. Een e-consult kost 24,95 euro (geen BTW) en betaal je vooraf digitaal aan mij. Je betaalt dus pas op het moment dat het e-consult ook daadwerkelijk doorgaat.

Maak hier een afspraak:

Heb je de smaak te pakken en wil je meer weten over communiceren op afstand, nee zeggen, jezelf presenteren, omgaan me weerstand, over jouw kwaliteiten, wat je wilt en wie je bent?

Neem dan contact met mij op! Ik maak na een korte telefonische kennismaking een offerte op. Na akkoord kunnen we starten.