Creatief schrijvend naar leuk werk

‘Creatief schrijvend naar leuk werk’ bestaat uit vier delen. De eerste drie delen gaan in op de hierboven genoemde vragen en het vierde deel is de afronding.  Deze vat de alle delen samen. Naast zelfinzichtsopdrachten, reflectiemomenten vul je een aantal vragenlijsten in die loopbaanadviseurs vaak gebruiken. 

Ervaring met schrijven is niet nodig. Iedereen die een pen vast kan houden, tijd vrijmaakt voor reflectie kan ervaren hoe heerlijk het is je schrijftalent in te zetten bij het zoeken naar werk waarin jij je prettig voelt. Op zoek naar de kleur die jij wilt toevoegen aan het kleurenpalet binnen een organisatie.

 

Wat is jouw resultaat?

  • Je hebt inzicht in de vragen ‘wie ben ik’, ‘wat wil ik’ en ‘wat kan ik’
  • Je kent je professionele identiteit
  • Je weet hoe je je privé-werkbalans wilt invullen en hoe je duurzaam inzetbaar blijf
  • Je ontvangt een e-boek voor het vervolg, het daadwerkelijk op zoek gaan naar die baan (hoe maak je een goede cv? Hoe presenteer je je op LinkedIn? En meer.)

 

INVESTERING
€169,- | 2 bijeenkomsten (van 3 uur, online of offline) inclusief 2 momenten waarop je feedback krijgt op ingevulde vragenlijsten | online toegang tot het cursusmateriaal 

*prijzen zijn vrijgesteld van BTW

 

Hoe verder?

De bijeenkomsten zijn in kleine groepen van 5 a 6 mensen. Bij voldoende interesse neem ik contact met je op en samen prikken we twee data!

Ik ben bezig de cursus om te zetten naar een versie die volledig online en individueel te volgen is. Heb je hier interesse voor? Meld je dan ook alvast aan. Je kunt dit aanvinken op het formulier.