Gespecialiseerd in thema’s rondom Arbeid, Gezondheid, Psychologie, Duurzame inzetbaarheid, HRM.

Jij wilt een …

Heldere boodschap in duidelijke taal!

Afstandswerken, arbeid & gezondheid, arbeid & organisatie, begrijpelijke webtekst, beleidsnotitie, beleidsplan, coauteur, Copywriter online teksten, correctie tekst online, corrigeren teksten, cursusmateriaal, E-coaching thuiswerken, e-coaching VA, E-coaching VP, eindredactie, ghostwriter, lesmateriaal, online teksten schrijven, redactie, redigeren teksten, Remote working, schaduwauteur, schrijven beleid, SEO tekst, SEO tekst online, SEO webtekst, tekst, teksten schrijven, Tekstschrijven, tekstschrijver, Tekstschrijver online, Tekstschrijver webteksten, Thuiswerken, VA, virtual assistant, Virtual Office Support, Virtual Professional, virtual support professional, virtuele assistent, vitaliteit, VP, VSP, website teksten schrijven, webtekst, webtekst schrijven

“Een verhaal is als een rijdende trein; het doet er niet toe, waar je erop springt, je zult vroeg of laat je bestemming bereiken”

Arbeid & gezondheid

Diverse (web)teksten

Ik schrijf en redigeer graag teksten en vertel verhalen (Storytelling). Niet alleen voor je website, artikel, nieuwsbrief, blog of persbericht maar ook voor jaarverslag of een pakkende social mediapost.

Jij wilt een pakkende tekst? Ik lever deze in heldere taal.

Heldere boodschap in duidelijke taal?

De teksten lever ik in de gewenste toon, afgestemd op jou, je lezerspubliek, jouw (toekomstige) klanten en voor het gewenste medium. Ik heb ruime ervaring met het schrijven van webteksten die goed te vinden zijn door de zoekmachines (SEO). 

En dat is wat jij wilt!

Redigeren

Je hebt al wat geschreven maar twijfelt of de boodschap helder en de tekst leesbaar is. En hoe zit het met de schrijffoutjes? Jouw teksten kijk ik na en pas deze aan waar nodig. Ook kan ik de vindbaarheid van jouw blog/tekst verbeteren zonder de inhoud en stijl aan te tasten. 

Een passende tekst voor jouw lezerspubliek!

Ghostwriting, schaduwauteur?

Een ghostwriter schrijft teksten voor jou. Dé oplossing als jij geen tijd hebt om jouw blogs/columns/artikelen zelf te schrijven of er gewoon niet mee bezig wilt zijn. Als ghostwriter lever ik jou de woorden waar je zelf niet op kunt komen. 

Ik let op stijl, de taal van de doelgroep, heb kennis van zaken en zorg voor een heldere structuur. 

Divers

Als coauteur schrijf ik mee aan jouw wetenschappelijk onderzoek. Ik redigeer, kijk mee met een kritisch wetenschappelijk oog, bewaak de structuur en geef adviezen. Heerlijk als je zelf het gevoel hebt te verzanden in het onderzoekthema. Als coauteur kan ik meer afstand houden tot de inhoud.

Vol ideeën? Maar daar blijft het bij? Door een beleidsplan te schrijven concretiseer ik jouw ideeën.

Creatief/vrij schrijven: Vijftien jaar geleden is de online cursus ‘Schrijvend naar een passende baan’ ontstaan. Dat was een groot succes. Veel cliënten zijn vaker gaan schrijven. De online cursussen ‘Hoe schrijf je een sprookje?’, ‘Creatief dagboekschrijven’ en ‘Schrijf de biografie van een dierbaar familielid’ volgen binnenkort.

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met mij op!