Je wilt creatief schrijven

en mist inspiratie en een stok achter de deur

Creativiteit stimuleren kan door creatief te schrijven, vrij schrijven. Dat werkt en heb je al eens ergens gelezen. Je vindt het ook erg leuk om te doen, maar …

 

… er komt niets van, waar blijft de inspiratie?

Mijn e-learnings of workshops (online) creatief schrijven helpen jou bij het oefenen met creatief (zakelijk) schrijven. Zelfs het leren schrijven van een sprookje maakt corporate storytelling voor jou eenvoudiger. 

En leuker natuurlijk, geen saaie meuk, maar een leuk sprookje over ‘Er was eens een zelfstandig ondernemer, coach, verpleegkundige of ketchupfles’. 

En het is ook heel leuk voor niet-ondernemers …

Creatief dagboekschrijven zijn tips en schrijfopdrachten om te oefenen met het schrijven in een dagboek. Voor die momenten dat ze naar een lege bladzijde zit te staren en geen flauw idee hebt waarover je wilt schrijven. En die ideeën zijn er toch echt!

 

Nu komt er wel wat van!

Creatief schrijven of vrij schrijven helpt je ‘buiten de lijntjes te kleuren’. Ook je innerlijke criticus – de kritische stem in je hoofd – houdt zich meer op de vlakte. Zo stimuleer jij je creativiteit en vergroot je je schrijfkwaliteiten voor het creëren van een eigen uniek verhaal. Of dat nou zakelijk is of als hobby.

 

Je bent geen zelfstandig ondernemer?

Niet belangrijk! Het sprookje kun je altijd schrijven, net als dagboekschrijven. De tips en schrijfopdrachten zijn algemeen. Ook de gratis e-learnings zijn voor iedereen inspirerend.
 
Er zit nog veel meer in de schrijfpijplijn!
 

 

Hoe je je aanmeldt

Aanmelden gaat via (die enorme) onderstaande button. Je ontvangt content- en schrijftips, of creatieve schrijfopdrachten. Altijd handig, inspirerend en écht niet dagelijks. 

En je krijg meteen toegang tot de volgende gratis e-learnings:

  • Creatief schrijven – Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?
  • Creatief schrijven – In 10 stappen meer creativiteit!

Ook blijf je meteen op de hoogte van nieuwe cursussen en data van workshops op locatie.

Meer creativiteit door

In 10 stappen naar meer creativiteit

In 10 stappen naar meer creativiteit helpt je buiten de lijntjes te kleuren.

Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?

Al creatief schrijvend krijg jij inzicht in wie je bent, wat je kunt en wat je wilt!

Content- en schrijftips?

Ja, je ontvangt tips o.a. over hoe je helder een tekst op papier krijgt, eenvoudig een afbeelding voor Social media maakt, maar ook inspirerende schrijfopdrachten.

Ook blijf je op de hoogte van nieuwe e-learnings ‘Creatief schrijven’ of workshops op locatie.

Tot taal & teken!