Ik ben Marjon

Leuk dat je kennis wilt maken!

Potlood en pen

Mijn naam is dus Marjon en vanaf het moment dat ik een potlood kon vasthouden, teken ik. Nadat ik leerde schrijven, kwam daar verhaaltjes verzinnen en schrijven bij.

Uit iedere test of vragenlijst die in mijn latere werk als loopbaanadviseur op mij uitgeprobeerd werd door collega’s, kwam als resultaat dat ik artistiek was en dat een creatief beroep het beste bij mij zou passen.

De leukste conclusie van een collega was: ‘Je moet geen manager worden van een pretpark’  – oftewel je draagt niet graag anderen wat op en je bent een angsthaas… Of deze: ‘Ik zie je tekentherapie thuis geven aan kinderen’.

Al leerde ik alles over Adobe CC, WordPress, Elementor, Canva en meer, toch heb ik deze kennis en vaardigheden eerst vooral ingezet binnen mijn werk als coach en trainer.

Maar een echte creator dus!

 

Begon ik al voorzichtig met het introduceren van creatieve methodieken in mijn werkleven als loopbaanadviseur, assessor en communicatietrainer, in mijn eigen praktijk ging ik dit ook toepassen bij mijn begeleiding bij leefstijl, voeding en eetgedrag.

In de Coronatijd ben ik meer gaan werken, op afstand, voor bedrijven. Naast het faciliteren van psychologen en coaches (bijvoorbeeld testassistentie, inhoudelijk screenen van cursus- en begeleidingsmateriaal), en assisteren van ondernemingsraden, zet het mkb mij freelance in bij thema’s zoals duurzame inzetbaarheid, vitaliteit op de werkvloer, positive & active ageing en bij het werven en selecteren van personeel.

Omdat mijn dienstverlening zo goed als online plaatsvindt, ontvang ik ook nog steeds zelf cliënten.

Dus wie weet tot gauw,

 

Marjon Schiltman