Online recruitment

van VA's en VSP's

Ongeveer 50% van de werkrelaties loopt al binnen een jaar uit op een teleurstelling. 

Dat kan natuurlijk beter!

Oorzaak? Niet voldoen aan de verwachting van de ander.

Hoe?

 Kleine zelfstandigen die graag willen groeien of teveel bezig zijn met randzaken zoeken een Virtual Assistant (VA) of een Virtual Support Professional (VSP) om hen te ondersteunen bij diverse werkzaamheden.

Maar hoe vind je nou de juiste?

In de praktijk blijkt dit niet mee te vallen. En elke mismatch kost veel energie, tijd en geld. Daarnaast is het enorm frustrerend.

En dat is jammer!

Als ervaren Recruiter met een groot netwerk van VA’s en VSP’s kan ik jou helpen bij het vinden van de juiste VA of VSP. Samen gaan we het gesprek aan wat jouw verwachtingen zijn en ik kom met een kleine selectie aan geschikte kandidaten.

Als vicevoorzitter van de VVSP – Vereniging Virtual Support Professionals – heb ik ondersteund bij het opstellen van het beroepscompetentieprofiel van een ondersteuner op afstand. Daarnaast heb ik een eigen testlokaal, om, indien nodig, een aantal tests af te kunnen nemen, zoals intelligentietests, vaardighedentests en persoonlijkheidsvragenlijsten.

Alles om voor jou de juiste VA/VSP te vinden!

Teksten over de psychologie van arbeid en gezondheid
Ik werk nauw samen met de vereniging VSP. Deze vereniging is bezig met een keurmerk en certificering voor het beroep Virtual Assistant /Virtual Support Professional.