Wie is Marjon?

Over Marjon Schiltman

Psychologie Arbeid & Gezondheid

Met jarenlange ervaring in de wereld van assessmentonderzoeken, werkgerelateerde coaching en vitaliteits- en voedingsbegeleiding heb ik mij gericht op (kunstzinnige) counselling o.a. bij werkgerelateerde problematiek van 45-plussers. Door mijn wetenschappelijk onderzoek heb ik mij daarnaast ook verder verdiept in werknemers die mantelzorg verlenen. 

Daarnaast help ik ondernemers op afstand bij recruitment, werving & selectie en het schrijven en redigeren van teksten. Door mijn opleiding (Psychologie Arbeid & Gezondheid) ligt vooral daar mijn expertise en schrijf ik vooral voor psychologen en coaches.

 

Relevante opleidingen

 • Psychologie Arbeid & Gezondheid
 • Propadeuse Voeding & Diëtetiek & HBO Voedingsdeskundige
 • Kunstzinnige counselling, creatieve therapie
 • Counselling voor psychologen
 • NLP & Transactionele Analyse
 • Oplossingsgerichte coaching

Relevante werkervaring

 • Assessmentpsycholoog, loopbaanadviseur Human Consult
 • Assessmentpsycholoog Meurs HRM 
 • Vitaliteitscoach Revalidatiecentrum De Vogellanden
 • Coachmatcher Gingermood
 • Zelfstandig HR, training & werkgerelateerde coaching