Schrijf je levensplan als sprookje

We plannen van alles. Onze vakanties, wat we gaan eten, wanneer we gaan sporten en wanneer we beginnen met een opleiding. Best vreemd dat we zo weinig tijd besteden aan het plannen van ons leven. Aan onszelf de vraag te stellen waar we gelukkig van worden.

We plannen een uitje om er ‘even uit te zijn’, maar we vragen ons niet af waarom we die behoefte voelen. Een vakantie, een feestje of een dagje naar een pretpark, het zijn korte geluksmomenten. 

Weet jij wat je doelen voor dit jaar zijn? Je gezondheidsdoelen? Hoe wil je jezelf ontwikkelen en groeien dit jaar? En de volgende jaren? 

Heb je dat voor jezelf op papier gezet?

Je hoeft niet tot in details te weten wat je wilt. Een kwestie van beginnen met schrijven. En hoe leuk is dit om het in de vorm van een sprookje te doen! Wie weet eindig je wel met ‘ze leefden nog lang en gelukkig’ of verander je liever in het schuim van de zee? Reflectief schrijven combineren met creatief en expressief schrijven en zo een levensplan maken.

Nu is geen prestatiedruk!

Je leert vrijuit te schrijven door het gewoon te doen en er niet teveel over na te denken. Tenminste niet al te veel over schrijffouten, tangconstructies en grammatica. Het gaat om bewustwording en je creativiteit inzetten. Doelen stellen met een knipoog. 

Met deze workshop ontdek je je plezier in schrijven, por je je creativiteit weer op en denk je na over wat voor jou belangrijk is in het leven.

Wat leer je?

  • Hoe maak je een levensplan? Opbouw, zoeken, detailleren en uitwerken van doelen?
  • De herkomst van sprookjes
  • Waarom je levensplan als sprookje?
  • Hoe schrijf je sprookjesachtige verhalen?
  • Je sprookje illustreren

 

INVESTERING
€169,- | 2 bijeenkomsten (van 3 uur, online of offline) inclusief 2 momenten waarop je feedback krijgt op ingevulde vragenlijsten | online toegang tot het cursusmateriaal 

*prijzen zijn vrijgesteld van BTW

 

Hoe verder?

De bijeenkomsten zijn in kleine groepen van 5 a 6 mensen. Bij voldoende interesse neem ik contact met je op en samen prikken we twee data!

Ik ben bezig de cursus om te zetten naar een versie die volledig online en individueel te volgen is. Heb je hier interesse voor? Meld je dan ook alvast aan. Je kunt dit aanvinken op het formulier.