Herken de signalen die het lichaam geeft als het rust nodig heeft!

Als gedragsdeskundige help ik jou als ondernemer/werknemer bij het herkennen van en omgaan met stress. Dit kan individueel en in kleine groepen.

Wat is Stressmanagement?

Stress ontstaat wanneer er meer van je gevraagd wordt dan je denkt aan te kunnen. Je hartslag schiet omhoog en je voelt je opgejaagd. Af en toe stress is niet zo erg. Je blijft scherp en komt in actie. Een beetje stress is zelfs beter dan helemaal nooit stress ervaren. Maar houdt het langere tijd aan en lukt het je niet meer om tussendoor te herstellen en te ontspannen, dan kunnen er ernstiger klachten ontstaan. Je krijgt last van ernstiger klachten, kunt meer gaan piekeren, je zelfvertrouwen verliezen of paniekaanvallen krijgen. Dan belemmert stress je ‘normale’ functioneren. 

Wat als je ontspannen niet meer lukt?

Als het je niet meer lukt je te ontspannen, kan dit veroorzaken dat je een burn-out ontwikkelt. Om dit te voorkomen is het goed de balans tussen stress en ontspanning weer te herstellen. De balans zoeken tussen de ‘moetens’ en de ‘willens’. Al ervaren coach kan ik daarbij helpen.

Combinatie

Het traject Stressmanagement is goed te combineren met Business Organizing.  

Kosten

Omdat geen mens hetzelfde is, is ieder traject op maat. Na een intakegesprek volgt een offerte. Ga jij of je werkgever akkoord? Dan gaan we van start!

Vragenlijsten, tests

Om goed inzicht te krijgen in hoe jij als persoon bent en omgaat met situaties vul je vragenlijsten en tests in.

Teksten over de psychologie van arbeid en gezondheid

Meer lezen?

Hier vind je meer artikelen en blogs over werk en gezondheid!

Teksten over de psychologie van arbeid en gezondheid

Meer leren?

Hier vind je binnenkort (gratis en betaalde) online cursussen over het managen van stress!