Tarieven

illustraties, portretten, tekst, creatieve coaching

Illustraties, portretten mens en dier

De prijs is afhankelijk van wensen en thema en wordt in overleg met elkaar bepaald. Een portret van één dier in krijt en potlood op A4-formaat kost ongeveer 30 euro, als idee. Dit is exclusief lijst.

Soms kom ik een foto van een huisdier, of meer huisdieren, tegen die ik zo leuk vind om te tekenen, dat ik zelf contact opneem met de eigenaar. Dan worden er natuurlijk geen kosten berekend. Wel vraag ik dan vaak of ik de tekening eventueel met of zonder verhaal mag plaatsen op mijn website of Instagram.

 

Creatieve werksessies life coaching

Creatieve werksessie (2 uur)                                          € 90,= per sessie *

Leefstijl- en vitaliteitscan en advies                               € 65,= *

 

Tekst/redactie

Tarief tekst en content                                                      € 45,= per uur

 

* Marjon Schiltman- Taal & Teken is geen contract aangegaan met zorgverzekeraars waardoor mijn coaching niet vergoed wordt. Veel van mijn cliënten hebben geen aanvullende verzekering (meer), omdat dit te duur voor hen werd. Voor mij heeft het dan geen zin om afspraken te maken met zorgverzekeraars, omdat complementaire zorg vergoed wordt vanuit de aanvullende verzekering.

Omdat iedereen recht heeft op goede en betaalbare creatieve coaching en begeleiding bied ik de werksessies aan voor een relatief laag basistarief. Zo blijft de begeleiding voor zoveel mogelijk mensen laagdrempelig.

Voor financieel minder draagkrachtigen kan in overleg het basistarief worden aangepast.

Het leefstijl- en vitaliteitsadvies is de (verplichte) start van creatieve begeleiding op het gebied van leefstijl, stress & burn-out, een gezonde relatie met eten.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken, neem dan gerust contact met mij op.

Als ACT-therapeut aangesloten bij: