Teksten over duurzame inzetbaarheid

Heldere boodschap in duidelijke taal!

Diverse (web)teksten

Ik schrijf en redigeer graag teksten en vertel verhalen (Storytelling). Niet alleen voor je website, artikel, nieuwsbrief, blog of persbericht maar ook voor jaarverslag of een pakkende social mediapost.

Jij wilt een pakkende tekst over duurzame inzetbaarheid? Ik lever deze in heldere taal.

Heldere boodschap in duidelijke taal?

De teksten lever ik in de gewenste toon, afgestemd op jou, je lezerspubliek, je (toekomstige) klanten en voor het gewenste medium. Ik heb ruime ervaring met het schrijven van webteksten die goed te vinden zijn door de zoekmachines (SEO). 

En dat is wat je wilt!

Redigeren

Je hebt al wat geschreven maar twijfelt of de boodschap helder en de tekst leesbaar is. En hoe zit het met de schrijffoutjes? Je teksten kijk ik na en pas deze aan waar nodig. Ook kan ik de vindbaarheid van je blog/tekst verbeteren zonder de inhoud en stijl aan te tasten. 

Een passende tekst voor je lezerspubliek!

Ghostwriting, schaduwauteur?

Een ghostwriter schrijft teksten voor jou. Dé oplossing als je geen tijd hebt om jouw blogs/columns/artikelen zelf te schrijven of er gewoon niet mee bezig wilt zijn. Als ghostwriter lever ik je de woorden waar je zelf niet op kunt komen. 

Ik let op stijl, de taal van de doelgroep, heb kennis van zaken en zorg voor een heldere structuur. 

 

 

Zelf heb ik veel schrijfcursussen gevolgd bij de Schrijversacademie, zowel creatief als zakelijk schrijven.

Lijkt jou dat ook wat?