Teksten over

Arbeid & Organisatie

Diverse (web)teksten

Voor jou schrijf ik teksten en vertel verhalen (Storytelling). Niet alleen voor je website, artikel, nieuwsbrief, blog of persbericht maar ook voor een jaarverslag of een pakkende Social Media post.

Een pakkende (online tekst) over werk & organisatie voor jou!

Heldere boodschap in duidelijke taal

De teksten lever ik aan jou in de gewenste toon, afgestemd op je lezerspubliek, je (toekomstige) klanten en voor het gewenste medium. Een heldere boodschap met een goede vindbaarheid is het resultaat.

Een heldere boodschap in duidelijke taal. Dat is wat je wilt!

Redigeren

Je hebt wat geschreven maar twijfelt of de boodschap helder en de tekst leesbaar is. En hoe zit het met de schrijffoutjes? Je teksten kijk ik na en pas deze aan waar nodig. Ook kan ik de vindbaarheid van je blog/tekst verbeteren zonder de inhoud en stijl aan te tasten. 

Een prettig leesbare tekst zonder schrijffouten voor je lezerspubliek!

Ghostwriting, schaduwauteur?

Een ghostwriter schrijft teksten voor jou. Dé oplossing als je geen tijd hebt om je blogs/columns/artikelen zelf te schrijven of er gewoon niet mee bezig wilt zijn. Als ghostwriter lever ik je de woorden waar je zelf niet op kunt komen. 

Ik let op stijl, de taal van de doelgroep, heb kennis van zaken en zorg voor een heldere structuur. 

Wat nog meer?

Zoek jij een tekstschrijver voor een wervende vacaturetekst, pittige woorden voor een folder of affiche, of redactie van een afstudeeronderzoek of beleidsplan? Je hebt me gevonden!

Voormalige en huidige opdrachtgevers, o.a.