Voor werkgevers, ondernemers, ZZP’ers die weer tijd willen besteden aan de klussen waar zij warm van worden en niet het schrijven en redigeren van teksten, contentmarketing, e-mailmarketing of het schrijven van beleid.

Virtual Professional

“De toekomst is hier. Het is gewoon nog niet wijd verspreid.”

William Gibson

Voor werkgevers, ondernemers, ZZP’ers, dus jou, zet ik mij o.a. in:
  • Bij het verkondigen van een heldere boodschap in duidelijke taal, zichtbaarheid naar potentiële klanten, vertalen van ideeën in beleid
  • Bij het vormgeven en uitvoeren van jouw contentmarketingplan, e-mailmarketing, Social Media beheer, WordPress webmaster

Heldere boodschap, duidelijke taal, effectief werken

SCHRIJVEN EN REDIGEREN VAN  DIVERSE (WEB)TEKSTEN 

Ik schrijf en redigeer graag teksten en vertel verhalen (Storytelling). Niet alleen voor je website, artikel, nieuwsbrief, blog of persbericht maar ook voor jaarverslag of een rapport. Jij wilt een pakkende tekst? Ik lever deze in heldere taal.

HELDERE BOODSCHAP, DUIDELIJKE TAAL?

De teksten lever ik in de gewenste toon, afgestemd op jou, je lezerspubliek, jouw (toekomstige) klanten en voor het gewenste medium. Ik heb ruime ervaring met het schrijven van webteksten die goed te vinden zijn door de zoekmachines (SEO). En dat is wat jij wilt!

REDIGEREN

Je hebt al wat geschreven maar twijfelt of de boodschap helder en de tekst leesbaar is. En hoe zit het met de schrijffoutjes? Jouw teksten kijk ik na en pas deze aan waar nodig. Ook kan ik de vindbaarheid van jouw blog/tekst verbeteren zonder de inhoud en stijl aan te tasten. Een passende tekst voor jouw lezerspubliek!

GHOSTWRITING (VAKGEBIED PSYCHOLOGIE, ARBEID & GEZONDHEID)

Een ghostwriter schrijft teksten voor je. De credits zijn voor jou; de ghostwriter staat buiten de spotlights. Dé oplossing als jij geen tijd hebt om jouw blogs/columns/artikelen zelf te schrijven of er gewoon niet mee bezig wilt zijn. Als ghostwriter lever ik jou de woorden waar je zelf niet op kunt komen. Ik let op stijl, de taal van de doelgroep, heb kennis van zaken en zorg voor een heldere structuur. 

DIVERS

Als coauteur schrijf ik mee aan jouw wetenschappelijk onderzoek. Ik redigeer, kijk mee met een kritisch wetenschappelijk oog, bewaak de structuur en geef adviezen. Heerlijk als je zelf het gevoel hebt te verzanden in het onderzoekthema. Als coauteur kan ik meer afstand houden tot de inhoud.

Vol ideeën? Maar daar blijft het bij? Door een beleidsplan te schrijven concretiseer ik jouw ideeën.

Onderwijsinstelling? Of een online leerplatform aan het opzetten? De aanwezige kennis en kunde  ‘schrijf’ ik om in duidelijk les- en cursusmateriaal.

Contentmarketing

  • Opstellen van contentstrategie: kanalen, doelgroep, welke boodschap e.o.
  • Inventariseren van de behoeftes van de doelgroep, de eigen kernwaarden en deze vertalen naar een content-/marketingplan
  • Maken van een contentplanning, onderwerpen en invalshoeken bedenken voor content
  • Creëren, verspreiden en vindbaar maken van content, het aanbieden van waardevolle content die aansluit op de behoeften van de doelgroep en vragen beantwoordt die leven onder de doelgroep. Het verspreiden van informatie waar de doelgroep ook echt wat aan heeft door bijvoorbeeld het schrijven van blogs (SEO), artikelen, whitepapers en nieuwsbrieven (e-mailmarketing)
  • Social Media beheer: verspreiden van de content op de diverse kanalen, stimuleren van interactie, beheren van de content op website
  • WordPress webmaster: technisch onderhoud, pagina’s aanmaken en beheren, beheren van content op de website
Marjon Schiltman schrijft over de interactie tussen mens en dier
WERKWIJZE & TARIEVEN
Virtueel Office Support Team
BACKUP TEAM