Vrijblijvend loopbaan- of vitaliteitsgesprek

Ben jij klaar voor het maken van de eerste stap?

 

Herken je dit?

Je gaat al langere tijd niet meer met plezier naar je werk en wilt stappen maken op weg naar een nieuwe baan. Of je bent al een tijdje op zoek naar een baan en wordt maar niet uitgenodigd voor een gesprek. Je wilt wat anders en /of je wilt zichtbaar zijn voor een toekomstige werkgever. Je zoekt als zelfstandige een nieuwe opdrachtgever maar vraagt je af welke opdrachtgever nu het beste bij je past. Je probeert een baan in loondienst te combineren met mantelzorg maar merkt dat je overbelast raakt. Je wordt een jaartje ouder en wilt graag vitaal blijven, niet alleen fysiek, maar ook geestelijk en in je werk.

En je wilt hier graag professionele ondersteuning bij. 

Vraag gratis een vrijblijvend loopbaan- of vitaliteitsgesprek aan. De gratische kennismaking is telefonisch of via beeldbellen. Ik nodig je hiervoor uit na het maken van de afspraak in mijn digitale agenda.

Een gesprek duurt ongeveer 30 minuten. In dit gesprek gaan we samen onderzoeken wat jouw hulpvraag is. We inventariseren wat de hobbels zijn en waar je hulp bij zou kunnen gebruiken.

Je ontvangt een aantal praktische tips en tools per e-mail waar je zelf al mee aan de slag kunt gaan, en een advies voor eventuele verdere begeleiding.

 

Interesse?

Meld je aan via de onderstaande button. Je komt dan terecht in mijn digitale agenda. Na het maken van een account kun je hier een afspraak inplannen.