Vrijuit dagboek illuschrijven (zonder prestatiedruk)

Zet je dagelijkse leven en gevoelens op papier met inspiratie- en zelfinzichtsopdrachten en stimuleer je creativiteit.

Wat als je je teken- en schrijfvaardigheden inzet, terwijl je tegelijkertijd terugkijkt op je dag en tot rust komt? Het is een geweldige manier om je leven vast te leggen en de kleine dingen die elke dag je brengt te waarderen.

Twee dagdelen waarop je oefeningen en ideeën krijgt om aan de slag te gaan met het vastleggen van je dagelijkse leven. Je verkent de verschillende domeinen uit je leven waaruit je inspiratie kunt halen voor je illustratie- en creatief-schrijvendagboek. 

En … het hoeft niet mooi, succesvol of uitmuntend te zijn, het is voor jezelf. Een schrijfmoment, creatief moment voor jezelf.

Je hebt geen teken- of schrijfervaring nodig om je aan te melden voor deze workshop, alleen plezier in het vastleggen van je gedachten en gevoelens door te tekenen en vrijuit te schrijven.

 

 

INVESTERING
€169,- | 2 bijeenkomsten (van 3 uur, online of offline) en 26 weken inspiratietips voor het schrijven en tekenen in je dagboek | online toegang tot het cursusmateriaal 

*prijzen zijn vrijgesteld van BTW

 

Hoe verder?

De bijeenkomsten zijn in kleine groepen van 5 a 6 mensen. Bij voldoende interesse neem ik contact met je op en samen prikken we twee data!

Ik ben bezig de cursus om te zetten naar een versie die volledig online en individueel te volgen is. Heb je hier interesse voor? Meld je dan ook alvast aan. Je kunt dit aanvinken op het formulier.