Wat kan ik voor je betekenen?

Ik creëer een helder verhaal in duidelijke taal!

Digitale communicatie

Voor jou schrijf ik teksten en vertel verhalen (Storytelling). Niet alleen voor je website, artikel, nieuwsbrief, blog of persbericht maar ook voor een pakkende Social Media post.

Een pakkende (online) tekst voor jou!

Helder verhaal in duidelijke taal

De teksten lever ik aan jou in de gewenste toon, afgestemd op je lezerspubliek, je (toekomstige) klanten en voor het gewenste medium. Een heldere boodschap met een goede vindbaarheid (SEO) is het resultaat.

Een helder verhaal in duidelijke taal. 

Redigeren

Je hebt wat geschreven maar twijfelt of de boodschap helder en de tekst leesbaar is. En hoe zit het met de schrijffoutjes? Je teksten kijk ik na en pas deze aan waar nodig. Ook kan ik de vindbaarheid van je blog/tekst verbeteren zonder de inhoud en stijl aan te tasten. 

Een prettig leesbare tekst zonder schrijffouten voor je lezerspubliek!

Ghostwriting, schaduwauteur?

Een ghostwriter schrijft teksten voor jou. Dé oplossing als je geen tijd hebt om je blogs/columns/artikelen zelf te schrijven of er gewoon niet mee bezig wilt zijn. Als ghostwriter lever ik je de woorden waar je zelf niet op kunt komen. 

Ik let op stijl, de taal van de doelgroep, heb kennis van zaken en zorg voor een heldere structuur. 

Contentmarketingstrategie

Vóór je goede resultaten kunt behalen met content- marketing, heb je een content-marketingplan nodig. Je bepaalt hiermee de koers die jij wilt gaan varen en legt vast welke doelstellingen je wilt behalen. Zoek je iemand die je hierbij kan helpen of het voor je kan doen?

Je hebt me gevonden!

Video- en beeldmateriaal

Met het juiste beeldmateriaal laat je zien waarom potentiële klanten voor je product of dienstverlening moeten kiezen. Goede content is meer dan alleen tekst, ook beeldmateriaal is content. Ook hierbij kan ik je ondersteunen. Je weet het:

A picture paints a thousand words!’

Wat kan ik voor je betekenen?

Wat kan ik voor je betekenen?

Als Content creator of content marketeer creëer ik voor jou unieke content. Dat kan beeldmateriaal zijn, berichten op Social media, blogs of webteksten.

Het gaat om het vertellen van jouw unieke verhaal. Zo creëer jij een betere relatie met je doelgroep en zet je potentiële klanten om in daadwerkelijke!

Hoe zet je mij in en wat zijn mijn tarieven?

Voormalige en huidige opdrachtgevers, o.a.

 

  • Human Consult -content website
  • Helder Communicatie – schrijven en redigeren van (web)teksten
  • Selma Foeken – tekstredactie
  • Revalidatiecentrum De Vogellanden – (eind)redactie Personeelsblad
  • Stichting Stofwisselingsziekten – schrijven van jaarverslag en redactie
  • InHolland – content website
  • Career Magazine – het schrijven en redigeren van artikelen over mens en werk
  • De Zonnesteen – PR en het schrijven van teksten