Wat schrijf ik?

Kinderverhalen, sprookjes en korte verhalen

Al jaren schrijf ik kinderverhalen en sprookjes. Vooral in de tijd dat mijn eigen kinderen klein waren. Mijn inspiratiebronnen zijn zon, zeegroene zee, witte zandstranden, witte of gekleurde blokkendozenhuizen met gekleurde luiken, zoute wind.

 

Schrijven en redigeren van  diverse (web)teksten 

Ik schrijf graag teksten en vertel verhalen (Storytelling). Niet alleen voor jouw website, artikel, nieuwsbrief, blog of persbericht maar ook voor social media, jaarverslag of een rapport. Jij wilt een pakkende tekst, ik lever deze, in het Nederlands en in het Engels.

 

Schrijven

De teksten lever ik in de gewenste toon, afgestemd op jou, je lezerspubliek, jouw (toekomstige) klanten en voor het gewenste medium. Ik heb ruime ervaring met het schrijven van webteksten die goed te vinden zijn door de zoekmachines (SEO). En dat is wat jij wilt!

 

Redigeren

Je hebt al wat geschreven maar twijfelt of de boodschap helder en de tekst leesbaar is. En hoe zit het met de schrijffoutjes? Jouw teksten kijk ik na en past deze aan waar nodig. Ook kan ik de vindbaarheid van jouw blog/tekst verbeteren zonder de inhoud en stijl aan te tasten. Een passende tekst voor jouw lezerspubliek!

 

Blogs vitaliteit, voeding, duurzame inzetbaarheid en recepten

Jaren heb ik gewerkt als vitaliteits- en voedingscoach. Al doe ik dit niet meer, nog wel ligt daar mijn interesse. Vooral omdat het mij ook moeite kost om op gewicht te blijven met een vertraagde schildklierwerking. Daarnaast heb ik Coeliakie en een zuivelallergie. Hierdoor heb ik al heel wat eigen recepten bedacht. Mocht jij iemand zoeken die voor jou blogs over vitaliteit, voeding en duurzame inzetbaarheid schrijft? Neem dan contact op!

 

Heb je vragen of wil je overleggen over de mogelijkheden? 

Laat dan een bericht voor mij achter via de contactpagina. Dan drinken we snel een (virtueel) kopje koffie/thee.

 

Virtual Professional Arbeid & Gezondheid - Loopbaan, Duurzame inzetbaarheid, Assessmentonderzoek, Het Nieuwe Werken, Communicatie