Wat vinden anderen van mijn inzet?

'Jouw talent? Ik gun het de wereld. Zo heerlijk hoe jij mijn ideeën en visie, oftewel het grote plaatje, vertaalt op een heldere en concrete manier naar:
 • Wat is er nodig?
 • Hoe geef je het vorm?
 • Welke woorden/taal gebruikt de lezer/cliënt?
 • Hoe zet je ideeën en dromen om in concrete plannen?

  Dat maakt je een heerlijke sparringspartner. Je stelt vragen over zaken die ik over het hoofd zie. Omdat het voor mij zo logisch lijkt, terwijl het dat niet altijd is.

  Met je achtergrond als psycholoog/coach snap je aan de ene kant hoe we denken als psychologen en coaches, vanuit onze professie, aan de andere kant heb je inzicht in hoe een cliënt naar ons kijkt. Je kijkt naar onze dienstverlening vanuit beide invalshoeken. En weet het in teksten helder en duidelijk te verwoorden.'
 • 'Met de berichtenstroom rondom de nieuwe AVG wetgeving en mijn wordpress website die nodig aan een update toe was, heb ik dankbaar gebruik gemaakt van Marjon’s expertise en inzet.

  Zij heeft mij waar nodig (en voor zover ik het kon begrijpen) toegelicht waar het allemaal over ging in de nieuwe wet, heeft alles aangepast en van de juiste terminologie voorzien. Voor mij een giga geruststelling, want dit is echt vakwerk en voor een digi-lightweight te specialistisch.

  Marjon heeft vervolgens op een fantastische wijze de update van mijn site doorgevoerd en ook kritisch naar mijn teksten en opzet gekeken.

  Ik ben erg blij met het resultaat en promote haar aan alle kanten! Zo fijn dat zij zo’n duizendpoot is, excellence in motion en ook nog voelbaar plezier in wat ze doet!'
  'Marjon is veelzijdig, zelfstandig en denkt graag met je mee. Dit maakt van haar een schaap met tig poten en een betrouwbare partner. Marjon vindt het leuk om dingen grondig uit te zoeken en zich daar zo in te verdiepen dat ze je positief kan verrassen.

  Marjon zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Dat doet ze ook nog een erg snel en ze houdt je op de hoogte. Je kunt Marjon daarom vrij veel vragen om samen tot een oplossing te komen die werkt voor jou en je bedrijf. Website AVG-proof maken is voor Marjon een eitje. De plus van Marjon is dat ze het zo doet dat je het zelf ook snapt en lijkt of je het zelf hebt geschreven.

  Ook vraagt ze bij de kennismaking uitvoerig naar het hoe en wat van je bedrijf. Dit maakt het heel snel vertrouwd. Maar zo helpt ze je eigenlijk als vanzelf ook al met het aanscherpen van de bedoeling van je bedrijf.

  Je krijgt bij Marjon meer dan je vraagt. Dat noem ik SERVICE met een glimlach wat als voordeel heeft dat ik zelf ook weer scherp zie waar mijn prioriteiten liggen. Op basis van deze ervaring kan ik Marjon van harte aanbevelen. Met haar brede achtergrond en ervaring als coach weet ze pijlsnel wat de echte vraag is. van deze vraag maakt ze een project met een kop en een staart zodat je weet waar je aan toe bent.

  De aangeboden oplossing zorgt dat je snel weer verder kunt.'
  'Marjon:

  Een altijd actief ‘baasje’, die met volle inzet en goed overzicht zorgt dat zaken lopen zoals ze moeten lopen. Dat is mijn ervaring vanuit Ergonomisch Adviesbureau Zwolle, waar ze mijn rechterhand was.

  En....het is ook nog een prettig persoon om mee samen te werken!'