Werving & Selectie, duidelijke taal

Hoe ik graag werk ...

Ik werk voornamelijk op afstand, vanuit mijn eigen thuiskantoor, en dat is voor de meeste werkzaamheden geen enkel probleem. Bij voorkeur staat er een kop koffie naast me op het bureau. Je hoeft dus geen werkplek voor mij te creëren.

Hoe ik graag samenwerk ...

Ik werk graag met enthousiaste opdrachtgevers en werkgevers die goed zijn in wat ze doen, weten wat ze willen en waar ze mee bezig zijn. Opdrachtgevers die de waarde inzien van het uitbesteden van werkzaamheden. Duidelijk, concreet en op gelijkwaardige basis. We zijn immers allemaal professionals op ons eigen gebied!

Hoe ik declareer ...

Per uur – Mijn uurtarief ligt tussen de € 45,- en € 55,- exclusief btw en is afhankelijk van het soort werkzaamheden. Ik registreer de uren en stuur een urenoverzicht mee met de factuur. De facturatie spreken we af per maand of kwartaal, afhankelijk van de hoeveelheid uren.

Per project/onderdeel – Omdat het vaak gemakkelijker is een vaste prijs af te spreken voor een bepaalde opdracht of project, beslissen we samen of we kiezen voor een vast aantal uren per project.

Vaste fee – Afhankelijk van de werkzaamheden kan het vaak effectiever zijn een vast aantal uren per maand te betalen. Ik houd mijn tijd bij en laat je weten of de limiet in zicht komt. Jij hoeft je geen zorgen te maken over extra onverwachte kosten.

Geen dure recruitment fees maar een eerlijk tarief!

Na de kennismaking volgt een offerte. Bij akkoord van de offerte en het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst starten de werkzaamheden. 

Hoe ik factureer ...

Mijn facturen komen via Verloning.nl. Op deze manier loop jij als werkgever of ondernemer geen risico op naheffingen en boetes. Omdat ik factureer via Verloning.nl, sta ik bij hen op de loonlijst. 

Verder maakt het eigenlijk niets uit. Ik bepaal namelijk zelf voor wie ik werk en tegen welk tarief.

De voordelen van Verloning.nl bij langdurige inzet:

  • Voor jou ben ik net zo flexibel in te huren als een echte zzp’er
  • Je loopt als opdrachtgever geen risico op naheffingen of boetes (wet DBA)
  • Ben jij een particulier? Dan maakt het geen enkel verschil.