Wie ik ben

Schiltman - Marjon Schiltman ...

Wie ben je?

Ik ben Marjon en geïnteresseerd in mensen en gedrag, voeding en leefstijl, werk en welbevinden.

Wat heb je zoal gedaan?

Mijn achtergrond is psychologie arbeid en organisatie/gezondheid. Ik heb jaren gewerkt als assessor, loopbaan- en vitaliteitscoach, adviseur mens en werk bij een aantal kantoren. 

Op dit moment heb ik een eigen praktijk gericht op voeding, eetgedrag en leefstijl, ben ik docent bij het afstandsonderwijs, ontwikkel les- en cursusmateriaal en zet ik mij in als freelancer bij opdrachten gerelateerd aan mens en werk.

Naast schrijven en tekenen, wandelen en hardlopen, is een grote hobby studeren. Ik verdiep mij graag in allerlei thema’s die met mijn werk te maken hebben. Zo blijven de puzzelstukken in elkaar vallen.

 

Graag help ik je je plannen om te zetten in doelen en acties.

Professional op afstand

Samenwerken hoeft niet altijd op hetzelfde moment en/of dezelfde plek te gebeuren. In veel organisaties zie je dat tijd en plaats steeds flexibeler worden ingevuld. Uit ervaring weet ik dat bij veel kenniswerk en adviserende werkzaamheden flexibel samenwerken goed mogelijk is. 

Het analyseren van datastromen of opzetten HR-protocollen kan goed op afstand en op verschillende tijden. Het vraagt afstemming, communicatie en informatieoverdracht tussen alle betrokkenen.

Ook daagt het mensen uit om over de grenzen van eigen overtuigingen heen te kijken. Pas als de mensen die samenwerken ervan overtuigd zijn dat het kan en mogelijkheden zien om anders samen te werken is er ruimte dit daadwerkelijk te implementeren. 

En dan kan er vaak veel meer dan verwacht!

Inmiddels zet ik mij al meer dan 10 jaar in vanuit mijn thuiskantoor naast het hebben van een eigen praktijk. De samenwerkingen zijn effectief en waardevol met goede resultaten.

Virtueel kopje koffie/thee

Wil je eerst graag kennismaken via een online kopje koffie of thee?

Dat kan!

Maak een account aan via onderstaande button en plan een afspraak in in mijn digitale agenda:

 

Onderdeel van het projectbureau Virtueel Professionals