“I lived in books more than I lived anywhere else.” Neil Gaiman
Teksten over de psychologie van arbeid en gezondheid

Marjon Schiltman

Over mij ...

Bij de quote ‘I lived in books more than I lived anywhere else’ zal iedereen in mijn omgeving meteen roepen dat dit zeker bij mij past. Ik hou van verhalen. Met woorden kun je gevoelens uitdrukken, en beeld is de kers op de slagroomtaart.

Via een cursus Communicatie kwam ik terecht bij de academische opleiding Psychologie. Verhalen van mensen spreken mij aan, drijfveren, motieven, gemaakte keuzes, persoonlijke groei en ontwikkeling. Vooral Sociale psychologie vind ik interessant, al is mijn afstudeerrichting Arbeid & Organisatie.

Een flink aantal jaren ben ik zelf een zelfstandig en succesvol (loopbaan- en vitaliteits)coach geweest. Al vind ik het een prachtig vak, mijn hart blijft uitgaan naar creëren in woord en beeld.

Vanaf het moment dat ik een pen/potlood kon vasthouden, heb ik getekend en geschreven. Een verhaal verzinnen, een beeld creëren, een illustratie maken, naast dat ik het in mijn werk doe, is het nog steeds mijn grootste hobby. 

Van woord naar beeld en van tekening naar verhaal. Naast de bachelor Psychologie heb ik diverse schrijf- en tekencursussen gevolgd, aangevuld met bijvoorbeeld WordPress webdesign, Adobe CC (Illustrator, Photoshop, Indesign), Gimp, Canva en nog veel meer.

Met mijn werkervaring als zelfstandig coach en mijn kennis van gedrag gecombineerd met online marketing/tekstschrijver help ik jou op weg.

Ik ken het klappen van de zweep!

Meer over mijn werkervaring en opleidingen:

Afstandswerken, arbeid & gezondheid, arbeid & organisatie, begrijpelijke webtekst, beleidsnotitie, beleidsplan, coauteur, Copywriter online teksten, correctie tekst online, corrigeren teksten, cursusmateriaal, E-coaching thuiswerken, e-coaching VA, E-coaching VP, eindredactie, ghostwriter, lesmateriaal, online teksten schrijven, redactie, redigeren teksten, Remote working, schaduwauteur, schrijven beleid, SEO tekst, SEO tekst online, SEO webtekst, tekst, teksten schrijven, Tekstschrijven, tekstschrijver, Tekstschrijver online, Tekstschrijver webteksten, Thuiswerken, VA, virtual assistant, Virtual Office Support, Virtual Professional, virtual support professional, virtuele assistent, vitaliteit, VP, VSP, website teksten schrijven, webtekst, webtekst schrijven

KvK-nummer: 83346287

Btw-identificatienummer: NL003807893B09

Mijn vaardigheden
Bloggen
Zakelijke redactie
Online teksten
Creatief schrijven
Content creation/Social media
WordPress
Canva
Adobe CC
GIMP, Inkscape, Scribus
Laposta, Mailchimp

Over mijn liefde voor boeken ...