Wie ben ik?

Wie ben ik? Wie ben ik? Ik ben al blij als ik weet WAAR ik ben!

Lang gebeurt er niets. Plotseling maken we iets mee, nemen we een besluit en zijn we niet meer hetzelfde als ervoor. Dat maakt het zo moeilijk om iets te schrijven over mezelf. Ik verander, het verandert.

Een rode draad in mijn leven is schrijven.

Al jong was ik verslaafd aan sprookjes en volksverhalen. En vanaf het moment dat ik een pen kon vasthouden, heb ik geschreven, van dagboeken tot verhalen. Ik schrijf graag sprookjes en kinderverhalen. Is het verhaal klaar, heb ik de illustraties er ook bij gemaakt. Ik teken ze als ondersteuning voor het verhaal.

Ook heb ik vaak anderen aan het schrijven gekregen door creatief schrijven als methodiek te gebruiken bij loopbaancoaching. Mijn e-learning is inmiddels al 15 jaar oud en heb ik kort geleden weer wat afgestoft. Ik houd van verhalen. Meer weten over de loopbaancoaching?

Over het vak schrijven heb ik veel geleerd in allerlei professionele en creatieve schrijfcursussen. Ook heb ik cursussen gevolgd over andere schrijvers. Een goed voorbeeld hiervan is de cursus over Hans Christian Andersen bij het Hans Christian Andersen Center in Denemarken. Of de online cursus over sprookjes in het algemeen.

Mijn eigen favoriete schrijvers? Astrid Lindgren, Annie M.G. Schmidt, Hans Christian Andersen, Sophie Anderson, Harry Mulish, William Goldman, Tolkien, Anton Koolhaas, Diane Setterfield, Roos Schlikker, Margaret Atwood, en nog veel meer.

Op het moment leer ik (nog) meer over het schrijversvak aan de Schrijversacademie. Mijn specialisatie is richting het schrijven van kinderboeken.

 

Bezoek voor meer informatie mijn LinkedIn-profiel:

Virtual assistant Marjon

 

“Stilte is geen natuurlijke omgeving voor verhalen. Ze hebben woorden nodig.”

Diane Setterfield