Zo regel je mijn inzet

Een ideale content creator voor jou!

Je komt tijd tekort om zelf te werken aan goede content, aan een goede website of aan heldere blogs in duidelijke taal? 

Binnen een dag kun je mij inschakelen om deze werkzaamheden voor je op te pakken. Geen probleem! Jij kunt bezig zijn met de activiteiten waar je warm van wordt en goed in bent, namelijk een steengoede coach of counselor zijn.

Hoe?

Plan een virtuele afspraak in. Lukt het niet via mijn online agenda, stuur mij dan een e-mail. Natuurlijk neem ik per omgaande contact met jou op! De intake is vrijblijvend.

We bespreken samen waar jij behoefte aan hebt en hoe we de samenwerking vorm kunnen geven. Op basis van deze input maak ik een offerte op. Je kunt een abonnement aangaan (per maand opzegbaar) of kiezen voor maatwerk, afhankelijk van het aantal uren wat jij nodig hebt. 

Ga je op vakantie of weet je dat je in augustus minder uren nodig zult hebben, dan kun je een maand van tevoren gemakkelijk het aantal uren op- en afschalen. 

Wat als ik ziek ben?

Wanneer ik langdurig uitval door ziekte, staat er een enorm netwerk klaar om in overleg met jou tegen dezelfde tarieven te zorgen voor continuïteit. Maar daar gaan we natuurlijk niet van uit!

 

Abonnement I

Inclusief 14 uur per maand (ca. 3 a 4 uur per week).

Meer uren à €45,50

Abonnement II

Inclusief 20 uur per maand (ca. 5 uur per week).

Meer uren à €43,50

Abonnement III

Inclusief 30 uur per maand (ca. 7 a 8 uur per week).

Meer uren à €42,50

Maatwerk

Tarieven in overleg;
Uren op maat;
Alles is bespreekbaar!
Uurtarief >30 uur p.m. €41,50